Profil

RL Byg v. Rasmus Lygum

- kvalitetsløsninger til faste lave priser

Jeg har 15 års erfaring fra tømrerbranchen, og jeg har haft min egen virksomhed siden 2015. I den tid har jeg løst stort set alle opgaver inden for faget, og jeg kan derfor blandt andet tilbyde dig min hjælp til:

Efter en periode med typehuse i knap 2 år, ser jeg nu tiden, til at skifte retning og servicere flere private kunder.

- Alt inden for tømrerarbejde

- Nybyg

- Tilbygning

- Renovering

- Døre og vinduer

- Tag

- Gulv

Erfaring fra Norge

Jeg har arbejdet i Norge, hvor jeg blandt andet har været med til at renovere en hytte på fjeldet. Arbejdet har givet mig et indgående kendskab til skandinaviske byggetraditioner og de forskellige materialer og træsorter.

Løser alt for både privat og erhverv

Når du ringer og fortæller mig om dit projekt, har jeg altid ja-hatten på. Jeg ser løsninger frem for problemer, og jeg kommer gerne med mit bud på, hvordan dit projekt kan løses. Det vigtigste for mig er, at du får noget, du bliver glad for, og som jeg kan stå inde for rent fagligt.

Ingen opgaver er for store eller for små, men kvaliteten er altid i top. Jeg sætter en ære i at gøre tingene ordentligt, og jeg går ikke fra projektet, for du er helt tilfreds.

Tag fat i mig

Når du ringer, vender jeg tilbage så hurtigt som muligt, og jeg kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Jeg holder til i Varde, men kører gerne lidt for at nå ud til dig. Jeg glæder mig til at høre fra dig.